Világvezető és szabadalmaztatott szűrőtechnológia

Szűrő típusok

Előszűrők

panelprefilter 1
prefilter

Panel-Pre filter

A Panel-Pre filter egy nagy felületű szűrőpanel, amely két rétegű előszűrő anyaggal van borítva. A panel kialakítása biztosítja a hatékony szűrést, miközben minimalizálja a légáramlás ellenállását. Ez a rendszer lehetővé teszi a füst és a por részecskéinek megszűrését még azelőtt, hogy azok a fő szűrőhöz jutnának, ezzel meghosszabbítva a főszűrő élettartamát és csökkentve a karbantartási költségeket.

bagfilter

Bag filter

Bag filter egy henger alakú, textilből készült szűrőzsák, amely a beáramló levegőből szűri ki a szilárd részecskéket. A szűrőzsák belső felületén a szilárd részecskék kicsapódnak, és a zsák alján gyűlnek össze, míg a tiszta levegő kifelé áramlik a rendszerből. A Bag filter rendszer könnyen karbantartható és cserélhető szűrőzsákokkal rendelkezik. A Bofa Bag filter rendszer kiváló hatékonysággal szűri ki a finom port és a veszélyes anyagokat, és így hozzájárul a munkahelyi biztonsághoz és egészségvédelemhez.szűrőhöz jutnának, ezzel meghosszabbítva a főszűrő élettartamát és csökkentve a karbantartási költségeket.

dustpro 500 pre filter
deeppleat animation white 2
bofa international deep pleat duo

DeepPleat Duo

A DeepPleat Duo pre-filter egy nagy felületű, dupla rétegű szűrőpanel, amelynek belső rétege bordázott papír laminátumokból áll, amelyek a nagy felületen történő szűréshez szükségesek. Az első réteg külső borítása megakadályozza, hogy a szennyezőanyagok visszajussanak a rendszerbe, míg a második réteg megtartja a szilárd részecskéket. A Bofa DeepPleat Duo pre-filter hatékonyan szűri ki a finom port és a veszélyes anyagokat, és így javítja a munkahelyi biztonságot és egészséget. Emellett a hosszabb élettartama miatt csökkenti a karbantartási költségeket és növeli a füstelszívó rendszer hatékonyságát.karbantartható és cserélhető szűrőzsákokkal rendelkezik. A Bofa Bag filter rendszer kiváló hatékonysággal szűri ki a finom port és a veszélyes anyagokat, és így hozzájárul a munkahelyi biztonsághoz és egészségvédelemhez.szűrőhöz jutnának, ezzel meghosszabbítva a főszűrő élettartamát és csökkentve a karbantartási költségeket.

Beépített szűrők

A beépített szűrők olyan alkalmazásokhoz valók, amelyek nagy mennyiségű port és részecskéket termelnek.

 

cyclone

Cyclone szűrő

Cyclone  szűrő egy kétlépcsős szűrőrendszer, amely különböző finomságú szilárd anyagokat távolít el az ipari folyamatok során keletkező gázokból vagy füstből.

A Cyclone szűrő első lépcsője egy centrifugális választókamra, amely a forgómozgásnak köszönhetően különválasztja a nagyobb méretű részecskéket a füstből vagy gázból. Az így kiválasztott részecskéket a rendszer második lépcsőjében található szűrőpatronokban tovább tisztítják, melyek szorosan szövött anyagból készülnek.

A Cyclone szűrőrendszer hatékonysága nagymértékben függ az alkalmazás típusától, a keletkező részecskék méretétől és mennyiségétől. Azonban általánosan elmondható, hogy a rendszer kiváló minőségű szűrést biztosít és hosszabb élettartammal rendelkezik, mint a hagyományos szűrőrendszerek.

cyclone 960x640 1
spark arrestor 2 960x750 1
spark

Spark Arrestor szűrő

A Bofa Spark Arrestor szűrő az egyik típusú szűrő, amelyet az iparban az éghető részecskék eltávolítására használnak. Ez a szűrő különösen fontos azokban az ipari környezetekben, ahol a szikrázás veszélye áll fenn, mint például a hegesztési és vágási folyamatok során.

A Bofa Spark Arrestor szűrő rendszer az éghető részecskéket a szűrőanyag és a különálló szűrőpatronok segítségével távolítja el. A szűrőrendszert általában a szikrázás veszélye miatt a forrástól távolabb helyezik el.

A Bofa Spark Arrestor szűrő rendszer előnyei közé tartozik, hogy kiváló minőségű szűrést biztosít, és csökkenti a tűz- és robbanásveszélyt az ipari környezetben. Ezenkívül a szűrőegység karbantartása és cseréje is egyszerű és hatékony, így javítva az ipari folyamatok hatékonyságát és biztonságát.

bofa international hepa

HEPA szűrők

Bofa HEPA filter egy olyan magas hatékonyságú levegőszűrő, amely képes kiszűrni a nagyon kis méretű részecskéket is az ipari környezetből. A HEPA szűrő (High Efficiency Particulate Air) olyan szűrő, amely képes kiszűrni az 0,3 mikronnál nagyobb méretű részecskéket is a levegőből, 99,97%-os hatékonysággal.

 

hepafilter
checmicalgas e1532000281479
bofa international acf technology

Vegyi és gázszűrők

 Bofa Chemical and Gas filters ipari szűrőrendszereket kínál a vegyi anyagok és gázok eltávolítására az ipari környezetben. Az általuk kínált széles választék magába foglalja a szerves gőzök, savas gázok és részecskeszennyeződések eltávolítására alkalmas szűrőket is. Az ilyen típusú szűrők hatékonyan tisztítják a levegőt, csökkentik a szennyeződés kockázatát és biztonságosabb munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozók számára.

delta assembly

Termékek

Kapcsolat

Iratkozz fel hírlevelünkre

info@delta-assembly.hu

Budaörs, 2040 Teler Ede krt. 111

+36 70 637 6600 (HU)           laszlo.reibl@delta-assembly.hu

+40 763 153 242 (RO) cristian.maga@delta-assembly.hu

Ajánlatkérés

Ismerje meg közelebről termékeinket